Історія з нянею-вбивцею в Москві: ФСБ вважає шизофренію не головною причиною
Категорія
Світ
Дата публікації

Історія з нянею-вбивцею в Москві: ФСБ вважає шизофренію не головною причиною

Історія з нянею-вбивцею в Москві: ФСБ вважає шизофренію не головною причиною
Джерело:  РБК

Федеральна служба безпеки Росії відпрацьовує версію теракту  в справі про вбивство нянею Гюльчехрою Бобокуловою 4-річної дівчинки в Москві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.


За словами джерела РБК, яке знайоме з ходом розслідування в ФСБ, цивільний чоловік Бобокуловой перебував в одній із заборонених в Росії екстремістських організацій, і Гюльчехра Бобокулова могла скоїти злочини під його впливом.


До того ж, у ФСБ є докази того, що з нею працювали екстремістські вербувальники, і Бобокулова поводиться так само, як і всі, хто піддавався впливу вербувальників, в тому числі забороненої в Росії "Ісламської держави".


Якщо ФСБ вдасться довести цю версію, їй пред'являть звинувачення в тероризмі.


У той же час, в Слідчому комітеті Росії поки чекають на результати психіатричної експертизи, оскільки у Бобокуловой раніше була діагностована шизофренія.


Але джерело РБК, близьке до ФСБ, стверджує, що діагноз шизофренії не обов'язково означає, що Бобокулова не усвідомлювала своїх дій в момент скоєння злочину.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Гюльчехра Бобокулова пояснила, чому скоїла вбивство дівчинки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?