У Львові скасували концерт відомого співака: все через гастролі по Росії
Категорія
Культура
Дата публікації

У Львові скасували концерт відомого співака: все через гастролі по Росії

У Львові скасували концерт відомого співака: все через гастролі по Росії
Джерело:  Табоїд

Концерт  Андрія Запорожця, який відомий як виконавець SunSay, що був запланований на 7 квітня у Львові, скасували через виступи громадської організації "Економічний бойкотний рух".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.


"Лідер цієї музичної групи виступав з концертами на окупованій території і проводить гастролі в РФ. Вважаємо концерт цих істот таким, який ображає патріотичні почуття львів'ян і може привести до суспільних безладів, в яких можуть постраждати ні в чому не винні люди", - заявили активісти .


Представники організації звернулися в управління культури Львова з вимогою скасування першого концерту Андрія Запорожця в його всеукраїнському турі.


"Те, що концерт 7 квітня не відбудеться, правда. Але його не відмінили, ми його переносимо. Це було колективне рішення, тому що на осінь у нас великі плани - вихід альбому, то вже краще їхати в великий тур з новим матеріалом", - пояснила ситуацію піар менеджер SunSay Ксюша Шагова.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Андрій Запорожець розповідав про те, чому виступає в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?