Путіна визнали геніальною помилкою покійного олігарха
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіна визнали геніальною помилкою покійного олігарха

Путіна визнали геніальною помилкою покійного олігарха
Джерело:  Нова газета

Російський підприємець і письменник Юрій Дубов, який раніше працював з Борисом Березовським, заявив про те, що президент Росії Володимир Путін є "геніальною помилкою" Березовського.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Нову газету.


В інтерв'ю Дубов розповів про те, що на даний момент, будь Борис Березовський живий, він би навряд чи став контактувати з Путіним. Але ще в той час, коли в це ще неможливо було повірити, Березовський попереджав: "Хлопці, у вас росте диктатор".


"Я сьогодні не бачу для Путіна ніякої можливості розмовляти не те що з Махатмою Ганді, але і з ким-то вище. Путін упевнений, що знаходиться зараз на такій позамежній вершині, недоступній людському оку, що поруч нікого і бути не може, ну там ще якась кількість ніби як архангелів є, ось вони ще можуть щось там попискувати", - розповів Юрій Дубов.


Як повідомляв ONLINE.UA,  розтин тіла Березовського, якого 23 березня 2013 року знайшли повішеним в Лондоні, підтвердило версію самогубства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?