У Міноборони розповіли про прогрес переходу на стандарти НАТО і ЄС
Категорія
Україна
Дата публікації

У Міноборони розповіли про прогрес переходу на стандарти НАТО і ЄС

У Міноборони розповіли про прогрес переходу на стандарти НАТО і ЄС
Джерело:  news.liga.net

Глава  Міністерства оборони України  Степан Полторак розповів про прогрес в реформуванні оборонної сфери України згідно зі стандартами НАТО.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ЛИГА.net.


За словами Степана Півторака, президент України Петро Порошенко поставив перед Міноборони чітку мету військово-політичного курсу України, - досягнення критеріїв, встановлених для членства в Євросоюзі і НАТО.


Згідно зі звітом Міноборони, протягом 2014-2015 років співробітники відомства провели комплексний огляд сектору безпеки і оборони України, а також підготували стратегічні документи військового планування.


У січні 2016 року уряд схвалив Концепцію розвитку сектора безпеки і оборони України. Тепер підготовлені документи повинні бути розглянуті в РНБО і затверджені Петром Порошенко.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Степан Полторак розповідав про те, чи буде проведена в Україні ще одна хвиля мобілізації.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?