Азаров з Москви грубо обізвав Яценюка
Категорія
Політика
Дата публікації

Азаров з Москви грубо обізвав Яценюка

Азаров з Москви грубо обізвав Яценюка
Джерело:  Нова газета

Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров, який ховається в Москві, виступив із заявою про те, що опозиція ніколи його не підтримувала, а нинішній глава уряду України Арсенія Яценюк, - придурок.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Нову газету.


"Ніколи вона (опозиція, - Ред.) Мене не підтримувала. Той же придурок Яценюк виступав у парламенті і вимагав від мене зниження тарифів. Говорив, що ті тарифи, які діяли, дуже високі для населення України. Але зараз йому платять за реформи, і він робить те ж саме, що і я", - розповів в інтерв'ю Микола Азаров.


"Опозиція мені була не потрібна, у нас було 250-260 людей в парламенті, досить, щоб проводити наш курс. Ми прийняли рішення про нейтральний статус України, ми прийняли рішення про продовження оренди російської бази в Севастополі на 20 років, ми прийняли Євроасоціацією" , - додав екс-прем'єр.


Як повідомляв ONLINE.UA, 9-10 березня планується провести  позачергове засідання парламенту, на якому Арсеній Яценюк добровільно подасть у відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?