У засідці бойовиків на Донбасі загинув колишній голова району з Тернопільщини
Категорія
Україна
Дата публікації

У засідці бойовиків на Донбасі загинув колишній голова району з Тернопільщини

У засідці бойовиків на Донбасі загинув колишній голова району з Тернопільщини
Джерело:  Тернополяни

На  Донбасі у засідці бойовиків  загинули два українських воїна: колишній голова Збаражського району Тернопільщини Юрій Горайський та його бойовий побратим з Одеси.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Тернополяни".

Інформацію про загибель Горайського підтвердили і його рідні.

У свою чергу, волонтер Лілія Українська повідомила, що група морського загону спецпризначення 73 морського центру спеціального призначення, потрапила у засідку, повертаючись з завдання у тилу ворога.

«Тіла вдалося забрати. На допомогу прийшла група вогневої підтримки, яка прикривала вихід. По ним бойовики відкрили вогонь з ПТУР. Кілька хлопців були відкинуті вибуховою хвилею. Завдяки злагодженій роботі вдалося уникнути великих втрат. У той же час із радіоперехоплення стало відомо, що наші спецпризначенці в цьому бою знищили близько 30 бойовиків", — повідомила волонтер у своєму Facebook.

Також вона зазначила, що у морпіхів за сьогодняшню ніч троє поранених.

Горайський очолював Збаражську райдержадмінстрацію протягом 11 місяців, а після звільнення з посади пішов добровольцем на Донбас.


"Не зміг я стояти осторонь, коли молоді хлопці на передовій забезпечують спокій та мир для нас, зокрема для мене і моєї родини. Бог і батьки дали мені здоров'я, і я вирішив, що свою родину і свою землю можу сам захищати від цієї наволочі. З травня по вересень воював на сході України. Служив у секторі "М" під Маріуполем. Це все, що я можу і хочу про це розповісти", — розповідав Горайський.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про вбивства і побиття командирами бойовиків ЛНР своїх підлеглих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?