У Москві з квітами і сльозами на очах згадували Сталіна: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві з квітами і сльозами на очах згадували Сталіна: опубліковані фото

У Москві з квітами і сльозами на очах згадували Сталіна: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Вранці 5 березня біля Кремлівської стіни на Красній площі, де поховані видні діячі Радянського Союзу, вишикувалася черга росіян, котрі прийшли покласти квіти на  могилу Йосипа Сталіна у день його смерті.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог Олексія Насєдкина.
«Сьогодні вранці, у той час як звичайні москвичи солодко потягувались у своїх ліжках у очікуванні кави з круасаном, інші, попри мокрий, зтягувалися до Красної площаді. Рівно 63 роки тому, як відомо, помер Сталін, і на честь цієї дати вже кілька років проводиться акція під назвою "Дві гвоздики для товариша Сталіна", — написав блогер.
За його словами, «за останні роки акценти сильно змістилися — якщо раніше вклонятися Сталіну йшли ортодоксальні комуністи та інші радикали, то сьогодні більшу частину людей складали ледь не мейнстрім: люди, що називають себе патріотами і державниками».
Також Насєдкін відзначив, що деякі учасники цієї акції привели з собою дітей.














































Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше на вулицях Москви з'явився сітілайт із зображенням посмертної маски Сталіна і підписом «Помер той, помре і цей», який активно обговорювали в соцмережах.


Фото: ЖЖ Алексея Наседкина 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?