Патрульні поліцейські прийняли присягу у Полтаві: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Патрульні поліцейські прийняли присягу у Полтаві: опубліковані фото

Патрульні поліцейські прийняли присягу у Полтаві: опубліковані фото

Сьогодні, 5 березня, у Полтаві приняли присягу 245  патрульних поліцейських.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прем'єр-міністра Арсенія Яценюка.

«Вітаю Полтаву з новою патрульною поліцією! У нашій полтавській поліції 245 патрульних, 36 з яких — воїни АТО. І за це вам особлива шана і подяка. Під час церемонії присяги з задоволенням передав ключі від квартир для поліцейських-учасників АТО», — написав голова уряду.

Окремо прем'єр звернувся до жінок-поліцейських.


«20% полтавської поліції — наші чудові, вродливі і розумні жінки. Напередодні весняних свят вітаю вас і хочу сказати, що все, чого може досягнути чоловік, залежить від жінки, від кожної з вас», — написав Яценюк.

У свою чергу, голова МВС Арсен Аваков, який теж брав участь у церемонії принесення присяги поліцейськими в Полтаві, розповів у своєму Facebook, що на 245 місць у поліції міста було подано 5 893 заяви.

«Пройшов конкурс і закінчив навчання лише 1 кандидат з 22-х. І сьогодні 245 достойних у перший раз заступлять на охорону права і порядку на вулицях древньої Полтави! У Полтавській патрульній поліції: дівчат — 20%; поліцейських із вищою освітою – 80%», — наголосив він.

Також Аваков додав, що, крім патрульних, роботу Департаменту патрульної поліції будуть забезпечувати 60 співробітніків апарату — моніторинг, диспетчерська та допоміжна служби.

«Начальником Департаменту патрульної поліції в Полтаві призначений Віталій Мельничук, 34 роки, вища освіта за спеціальністю "Правоохоронна діяльність", досвід роботи в патрульній поліції Києва (командир роти)», — резюмував міністр.










Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше присягу прийняли патрульні у Черкасах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?