У соцмережах вражені словами Лаврова про благо татаро-монгольського ярма
Категорія
Світ
Дата публікації

У соцмережах вражені словами Лаврова про благо татаро-монгольського ярма

У соцмережах вражені словами Лаврова про благо татаро-монгольського ярма

Міністр закордонних справ Росії  Сергій Лавров  виступив із заявою про те, що монголо-татарське іго врятувало Русь від розчинення в Заході.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Росію в глобальній політиці.


Лавров написав статтю-роздум про новий етап міжнародного розвитку Росії, в якій описав, що період монгольської навали став вкрай важливим для утвердження самостійної ролі російської держави на євразійському просторі.


"Згадаймо в цьому зв'язку політику великого князя Олександра Невського, який прийняв тимчасове підпорядкування в цілому віротерпимим правителям Золотої Орди, щоб відстояти право російської людини мати свою віру, самому розпоряджатися своєю долею всупереч спробам європейського Заходу повністю підпорядкувати руські землі, позбавити їх власної ідентичності". - заявив глава МЗС Росії.


"Така мудра, далекоглядна політика, переконаний, залишилася в наших генах", - додав він.


"Мабуть, найкраща фраза в життя Лаврова: "Монголо-татарське ярмо врятувало Росію від розчинення в Заході". Тут і реальна оцінка того, на що жителі цієї великої території здатні, і пояснення, в кого спадково пішли жителі РФ і т.д" , - відгукнувся на статтю Лаврова відомий український блогер Sergey Naumovich.


Користувачі соцмереж також не залишилися байдужими до подібних заяв:






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Сергій Лавров виступав із заявою про те, що для вирішення питання біженців з Сирії, зупиняти необхідно не біженців, а терористів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?