Кияни викрили юного продавця листівок у метро Льва Толстого
Категорія
Культура
Дата публікації

Кияни викрили юного продавця листівок у метро Льва Толстого

Кияни викрили юного продавця листівок у метро Льва Толстого

Хлопчика шкільного віку, який займається продажем листівок у метро "Площа Льва Толстого" в Києві під приводом необхідності заробітку на навчання  викрили у брехні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.


Раніше 13-річний школяр Микола розповідав кореспондентам про те, що продажем листівок хоче заробити на навчання в British International School, що викликало бурхливу реакцію серед киян.


За словами користувачів соцмережі, хлопчик займається продажем роздрукованих листівок з картинками з інтернету вже не перший рік, а про його занятті знають і в школі, і вдома. Також його звинуватили в шахрайстві і зневагою авторськими правами на використання зображень.





Але деякі з користувачів соцмережі продовжують висловлюватися про готовність допомогти хлопчикові заробити.


Як повідомляв ONLINE.UA,  український уряд припинить частина виплат переселенцям з окупованих територій через часті випадки шахрайства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?