Адвокат Савченко поділився думкою про люстрацію в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Адвокат Савченко поділився думкою про люстрацію в Україні

Адвокат Савченко поділився думкою про люстрацію в Україні
Джерело:  Bird In Flight

Адвокат  Надії Савченко  Ілля Новіков вважає, що після справи української льотчиці судову систему в Росії потрібно перебудовувати з нуля.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Bird In Flight.


На думку правозахисника, справа Савченко призведе до величезних наслідків для судової системи Росії, оскільки у сторони захисту Надії є все "мислимі і немислимі" докази, аж до відеозапису, на якій за положенням Сонця можна дізнатися час полону льотчиці, після якого брати участь в обстрілі вона вже не могла.


Також Новиков виступив із заявою про те, що слово "люстрація" скомпрометоване, оскільки в Україні вона не вдалася.


"Невдала люстрація - це гірше, ніж якби взагалі нічого не люструвати. А миле радянське слово "чистка" - воно точніше відображає те, що цим усім доведеться пережити. Системі дали всі шанси не компрометувати себе, і вона жодним з них не скористалася. Дуже добре. Я відчуваю велике задоволення від того, що частково виступаю могильником судової системи", - заявив Ілля Новіков.


Як повідомляв ONLINE.UA,  український музичний проект Мірко Сабліч оприлюднив кліп, присвячений справі Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?