Нардеп розповів, яку халепу бойовики готують в Донецькому аеропорту
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп розповів, яку халепу бойовики готують в Донецькому аеропорту

Нардеп розповів, яку халепу бойовики готують в Донецькому аеропорту
Джерело:  online.ua

Військовий журналіст, координатор групи «Інформаційне опір» і нардеп України Дмитро Тимчук попередив про підготовку  донецького аеропорту  до експлуатації проросійськими бойовиками.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Дмитра Тимчука.


"Схоже, терористи всерйоз розраховують запустити роботу Донецького аеропорту (ДАП) - недарма зараз там відбуваються активні роботи по розгрібання завалів і відновлення інфраструктури (до речі, основні роботи проводяться силами "штрафників" з числа бойовиків і "правопорушників" з місцевих жителів), а в "мінтранспорту ДНР" створений цілий "відділ цивільної авіації", - заявив Тимчук.


Також він розповів про реєстрацію 26 лютого в "Міністерстві юстиції" так званої ДНР "Сертифікаційних вимог до юридичних осіб, які здійснюють аеропортову діяльність", що були підготовлені "міністром транспорту" Семеном Кузьменко.


За документами. аеропорт повинен працювати для обслуговування пасажирів, багажу, вантажів, пошти на внутрішньому і зовнішньому напрямку.


"Хоча цілком очевидно, що почни ДАП працювати, першими там виявляться не цивільні повітряні судна, а бойові вертольоти і літаки ЗС РФ", - прокоментував військовий журналіст.


"Правда, для запуску ДАП потрібна "суща дрібниця": зробити так, щоб він не знаходився під вогневим контролем ЗС України. Судячи з наказом "міністра транспорту", цю проблему бойовики віртуально вже вирішили, залишається вирішити в реальності. Що ж, Бог в допомогу", - додав Дмитро Тимчук.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Дмитро Тимчук попереджав про те, що бойовики так званої ДНР всерйоз націлилися на участь в Олімпіаді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?