Змусили розгойдувати корито, з якого харчувалися - очевидець захоплення Луганська сепаратистами
Категорія
Україна
Дата публікації

Змусили розгойдувати корито, з якого харчувалися - очевидець захоплення Луганська сепаратистами

Змусили розгойдувати корито, з якого харчувалися - очевидець захоплення Луганська сепаратистами
Джерело:  online.ua

Переселенець c території окупованого Донбасу, волонтер і активіст Луганського Євромайдану Олексій Біда описав, як проходили  перші дні захоплення Луганська  сепаратистами.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


Олексій Біда розповів, що коли його везли від військкомату в Службу безпеки України, в одній "копійці" з ним сидів проросійський активіст і музикант Андрій Бузеватий.


"Він ще в спокійні роки співпрацював з сепаратистською організацією "Російська спадщина", білборди "спадщини" завжди в центрі Луганська стояли і зараз стоять. Народний "губернатор" Луганщини Олександр Харитонов. У пошуках Святої Русі Бузеватий їм гімн написав, смішний. Щось там: "Російська спадщина - безкраї простори, російська спадщина - велика доля, російська спадщина - великі народи, російська спадщина - великі слова", - описав Біда Бузеватого.


"Цей Бузеватий весь час ораторствував на антимайдані, давав апаратуру, за допомогою якої глушилися наші мітинги. Ми хренелі, він під Новий рік виставив так звук, що ми за 100 м стоїмо, і один одного не чуємо...", - додав Біда .


Примітно, що цей проросійський активіст Андрій Бузеватий не конвоював Олексія Біду, як було б логічно припустити, а сидів поруч з ним в наручниках.


"Ось тоді я зрозумів, що в цьому театрі абсурду може статися все, що завгодно. Ось ми, Майдан і антимайдан, сидимо в одній "копійці" - закуті. Я не знайшовся, що йому сказати :) У мене образ тоді визрів: у час цих подій змусили свиней розгойдувати корито, з якого вони харчувалися", - розповів Біда.


Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: "Після катувань спина у мене була кольору прапора ДНР - волонтер про захоплення Донбасу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?