У Путіна закінчився запас удачі - адвокат Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

У Путіна закінчився запас удачі - адвокат Савченко

У Путіна закінчився запас удачі - адвокат Савченко
Джерело:  Голос Америки

Адвокат надії Савченко  розповів, що президенту Росії Володимиру Путіну "дісталася абсолютно залізна, абсолютно незламна людина", і мабуть у нього "скінчився запас удачі".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Голос Америки.


"Її тримає характер. Знаєте, у скандинавів вважали, що в кожного правителя – конунга, ярла, короля, у нього є якийсь запас удачі. Якщо він закінчується, то все – лягай і вмирай. У Путіна скінчився запас удачі", - сказав він.


"Остаточно це стало зрозумілим, особисто мені, на наступний день після нашого знайомства – 17 липня – коли я їхав на машині з Воронежа, слухав радіо й почув про те, що збили «Боїнг». Зрозуміло, що Путін цього не хотів, але ось його чорна зірка, фортуна, яка від нього відвернулася, призвела до того, що «Боїнг» збили. І те, що з усіх українських військових, які в той день були в полоні, яких можна було виставити, як цапів-відбувайлів за загибель журналістів, вибрали саме Надію – це був ось той самий перший дзвіночок.", - додав Новіков.


"Якби вони вибрали когось іншого, у них не вийшло б такої ганьби, як зараз. Їм дісталася Надія, вони самі цього захотіли. Це було їхнє рішення. Бачили очі, що купували. Вони купили її і тепер змушені стикатися з тими наслідками: їм дісталася абсолютно залізна, абсолютно незламна людина, яку можна, напевно, заморити в тюрмі або можна спробувати заховати від усіх, але будь-яке з цих рішень буде бити по її катах, по її тюремниках, особисто по Путіну, набагато сильніше, ніж просто нарешті здатися і відпустити", - заявив адвокат.


Нагадаємо, президент України Петро Порошенко після прочитання заяви української льотчиці і нардепа Надії Савченко, яка незаконно утримується на території Росії, заявив про  намір подвоїти зусилля по її звільненню  і повернення в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?