Гузар розповів, чи потрібен Україні "третій Майдан"
Категорія
Україна
Дата публікації

Гузар розповів, чи потрібен Україні "третій Майдан"

Гузар розповів, чи потрібен Україні "третій Майдан"
Джерело:  apostrophe.ua

Архієпископ-емерит, колишній глава УГКЦ,  кардинал Любомир Гузар  розповів, що "необхідно завершити другий Майдан, і третього вже ніколи не буде потрібно".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Апостроф.


"Я знаю, що деякі люди говорять про "третій Майдан", але нічого хорошого про нього я не чув. І я не бачу необхідності в "третьому Майдані". Але я бачу необхідність, щоб був завершений другий Майдан. На мою думку, другий Майдан достатньо продемонстрував нашу гідність, нашу повагу до людської особистості і до бажання створювати нову Україну. Необхідно завершити другий Майдан, і третього вже ніколи не буде потрібно", - сказав він.


Нагадаємо, в мережі з'явилися  фото «зачистки» території на Майдані  Незалежності. Комунальники прибрали намети і інші речі, які принесли туди протестувальники. Ситуація залишається спокійною, все відбувалося «культурно і в рамках законодавства».


Також повідомлялося, що російські ЗМІ впіймали  на неправдивої інформації про події на Майдані  Незалежності в Києві 20 лютого, в день жалоби по Небесній сотні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?