Атака на посольство Росії в Києві: з'явилися нові фото, відео та подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Атака на посольство Росії в Києві: з'явилися нові фото, відео та подробиці

Атака на посольство Росії в Києві: з'явилися нові фото, відео та подробиці
Джерело:  online.ua

Частина учасників  акції протесту на підтримку Надії Савченко атакувала російське посольство в Києві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на очевидців.


Нардеп України Ігор Мосійчук в своєму Facebook опублікував відео про те, як активістів, які прийшли з Майдану Незалежності, намагаються відтіснити від будівлі посольства Росії.



"Ну все, пішли громити посольство. Натовп кричить: "Не треба", - розповідає волонтер і журналістка Ольга Решетилова про те, що відбувається з місця подій.


Далі в коментарях до однієї із записів Решетилової стало відомо більше інформації про те, що відбувається:





Пізніше стало відомо, що активісти почали розбирати бруківку біля будівлі посольства і кидати її в будівлю. Але, оскільки вікна в ній захищені металевими ґратами, матеріальної шкоди посольству це не завдало, і активісти незабаром перестали робити які-небудь активні дії.


Весь цей час недалеко від мітингувальників стояли представники спецпідрозділу правоохоронних органів в повній екіпіровці, але вони просто спостерігали за тим, що відбувається.


Фото з Facebook Ольги Решетилової.


Фото з Facebook Ольги Решетилової.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на Майдані Незалежності під час акції на підтримку Надії Савченко вивісили опудало президента Росії Володимира Путіна  з картонкою на грудях з написом "вбивця".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?