В Україні побачили, як режим Путіна захлинається в крові
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні побачили, як режим Путіна захлинається в крові

В Україні побачили, як режим Путіна захлинається в крові
Джерело:  online.ua

Секретар РНБО України Олександр Турчинов звернувся до утримуваної в Росії  Надії Савченко  із закликом не давати президенту Росії Володимиру Путіну приводу для радості своїми стражданнями і можливою смертю


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook секретаря РНБО України Олександра Турчинова.


Секретар РНБО зазначив, що вже півтора року тривають страждання Надії Савченко в Росії. Як він вважає, той фарс і катування, які називаються в Росії правосуддям, лише доводять правовий нігілізм, жорстокість і безумство російської тиранії.


"Режим Путіна захлинається в крові, яка почала литися ще під час Другої Чеченської війни. Йому було мало крові і він пішов до Грузії, звідти - на Крим і Схід України, а потім була Сирія. Сотні, тисячі покалічених життів, занедбаних доль", - заявив Турчинов.


На думку Турчинова, тортури Савченко є помстою Путіна, який спробував катувати всю Україну і сподівається відігратися на героях і патріотів нашої країни - Савченко, Сенцову, Кольченко.


"Третю добу, як Надія оголосила сухе голодування, безповоротна і страшна межа якого може наступити вже на п'ятий день. Переконаний, до мого прохання приєднаються мільйони українців: Надя, припини голодування!", - Попросив секретар РНБО.


"Він всю свою країну поставив на коліна, але ніколи не поставить на коліна Тебе і нашу Україну. Свободу і життя Надії Савченко!", - Додав Турчинов.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Києві пройшла велика акція підтримки Надії Савченко, в ході якої активісти атакували будівлю посольства Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?