Померла одна з найвпливовіших перших леді в історії США
Категорія
Світ
Дата публікації

Померла одна з найвпливовіших перших леді в історії США

Померла одна з найвпливовіших перших леді в історії США
Джерело:  BBC

Вдова 40-го президента США Рональда Рейгана  Ненсі Рейган  померла в 94 роки від серцевої недостатності.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  BBC.


Ненсі Рейган була першою леді США з 1981 по 1989 роки, і до цих пір вважається однією з найвпливовіших господинь Білого дому, а її шлюб з Рональдом Рейганом був якось названий самим великим романом в історії президентського правління США.


Рональд Рейган одружився на Ненсі в 1952-му році, коли він був главою Американської гільдії акторів, а Ненсі, - актрисою кіно. Їх шлюб тривав 52 роки до 2004-го року, коли Рональд Рейган помер після боротьби з Альцгеймером.


Багато американців критикували Ненсі Рейган за той час, коли вона була першою леді і відчувала надмірну пристрасть до розкоші: купувала сукню за $1 млн, сервіз за $209 тис, робила дуже дорогий ремонт в Білому домі, коли мільйони американців щодня втрачали роботу.


Але вони змінили своє ставлення до Ненсі через її підтримку чоловіка на всьому його кар'єрному шляху, участі в кампанії по боротьбі з наркотиками "Просто скажи "Ні" і багатьох її позитивних якостей.


Ненсі Рейган поховають поруч з її чоловіком, в Каліфорнії, на території Президентської бібліотеки Рональда Рейгана.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у віці 77-ми років  померла заслужена артистка Росії Наталія Крачковська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?