Саакашвілі розповів про стосунки з Порошенком: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Саакашвілі розповів про стосунки з Порошенком: опубліковано відео

Саакашвілі розповів про стосунки з Порошенком: опубліковано відео
Джерело:  radio.vesti-rus.com

Голова Одеської обласної адміністрації  Михайло Саакашвілі  розповів, що тепло ставиться до президента України Петру Порошенко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Радіо Весті.


За словами Михайла Саакашвілі, в момент, коли Порошенко дав йому український паспорт і запросив стати частиною його команди, у нього виникло розуміння нестандартності ситуації: "Я колишній президент іншої країни, і класичних відносин начальник-підлеглий тут би не вийшло".


"Він мені сказав: ми партнери по реформам. Ці відносини і залишаються. Я дуже тепло до нього зараз ставлюся", - додав Саакашвілі.



Як повідомляв ONLINE.UA , раніше  Михайло Саакашвілі розлютився через підвищення його заробітної плати в той час як рядові співробітники, як і раніше отримують гроші. Він обіцяв знайти того, хто схвалив постанову і скасувати рішення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?