В Україну не пустили російського репера
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україну не пустили російського репера

В Україну не пустили російського репера
Джерело:  ТАРС

Російського репера Олексія Долматова, відомого під псевдонімом Гуф, не пустили на територію України, через що було скасовано запланований на вечір 6 березня в Києві концерт.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТАСС.

"Концерт вже скасовано. За словами організаторів, артист не зміг потрапити на територію країни, мабуть його не пустили", - сказав співрозмовник.

За даними українських ЗМІ, російському реперу заборонили в'їзд на Україну.

Також були скасовані виступи артиста в Полтаві 3 березня й в Запоріжжі 4 березня. Організатори пояснювали це тим, що у артиста змінився концертний графік.

Міністерство культури країни раніше склало список російських і світових діячів культури, які "створюють загрозу національній безпеці України". У списку опинилися 14 осіб, зокрема Олег Газманов, Йосип Кобзон, Валерія, Сергій Безруков, Михайло Боярський, Микола Расторгуєв, Іван Охлобистін, Михайло Пореченков, Григорій Лепс та Жерар Депардьє й інші.

Нагадаємо, знаменитому в Росії і Білорусі, а також досить популярному в нашій країні реперу Максу  Коржу заборонили в'їзд в Україну  без пояснення причин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?