Журналістку, яку вирвали з лап ЛНР, запросили працювати в українські ЗМІ
Категорія
Україна
Дата публікації

Журналістку, яку вирвали з лап ЛНР, запросили працювати в українські ЗМІ

Журналістку, яку вирвали з лап ЛНР, запросили працювати в українські ЗМІ
Джерело:  ТСН

Журналістка Марії Варфоломєєвої, яку звільнили з полону бойовиків ЛНР стала членом команди ТСН на каналі "1+1".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


"Сьогодні ми вже можемо заявити, що мужня журналістка Марія Варфоломєєва приєднається до команди ТСН. Ми дійсно горді назвати колегою людини, яку не зламали підвали бойовиків. Яка не змінила ні своїм принципам, ні своїй країні в найтяжких випробуваннях. Сподіваюся, її сюжети і її чесний погляд на світ вже зовсім скоро оціните і ви - наші глядачі", - повідомила ведуча Алла Мазур.


"Залишилося тільки дочекатися, щоб Маша трохи набралася сил", - додала вона.



Обмін полоненими - чи не єдиний пункт Мінська, який з величезними зусиллями все-таки повільно виконують. На цьому тижні - вдалося вирвати з лап бойовиків українську журналістку Марію Варфоломеєву. Їй загрожувало 15 років позбавлення волі. Більше року Машу тримали в підвалі місцевого гестапо - не звільняючи навіть на вулицю. Доходили чутки, що вона схудла до 30 кілограмів.


Нагадаємо, луганську журналістку і активіста  Марію Варфоломеєву бойовики ЛНР обміняли  на двох осіб - російського військового і громадянську.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?