У Жириновського пригрозили надіслати до Києва спецназ
Категорія
Україна
Дата публікації

У Жириновського пригрозили надіслати до Києва спецназ

У Жириновського пригрозили надіслати до Києва спецназ
Джерело:  online.ua

Партія ЛДПР, якою керує Володимир Жириновський, хоче відправити в Україну роту спецназу і відкликати свого посла через атаку на посольство в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ЛДПР.
"В Україні молодчики продовжують бешкетувати навколо російського посольства в Києві. ЛДПР вважає, що на це потрібно реагувати жорстко", - йдеться в повідомленні партії, відомої скандальними витівками.
"У зв'язку з неможливістю нормальної роботи посольства Росії в Україні вважаємо за доцільне різко скоротити наш персонал і відкликати посла в Москву, а в Київ для захисту посольства направити роту спецназу. Інакше неможлива нормальна робота нашого представництва. Не можна допускати того насильства, що відбувається в ці дні в Києві. Потрібні жорсткі заходи щодо захисту дипломатів!" - написали соратники Жириновського.
Нагадаємо, один з учасників акції в підтримку української льотчиці Надії Савченко, яка перебуває в російському полоні, що пройшла в неділю, 6 березня, пригрозив спалити російське посольство в Києві.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?