Українського співака покарали за концерт в Криму: опублікований документ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українського співака покарали за концерт в Криму: опублікований документ

Українського співака покарали за концерт в Криму: опублікований документ
Джерело:  online.ua

Концерт українського співака Володимира Гришка в Обухові Київської області скасували через його виступи в окупованому Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Громадського формування Самооборона Обухівщини в Facebook.
Концерт, за даними активістів, скасували завдяки проведенню акції.
"Спасибі всім, хто взяв участь у сьогоднішній акції. Завдяки нашій з вами принципової позиції концерт поплічників Януковича в Обухові не відбувся і людям повернули гроші за квитки. Дякую за підтримку Правому сектору, Трипільській Сотні і всім небайдужим жителям Обухівщини. Пам'ятайте, що тільки ми з вами формуємо своє майбутнє. Тільки громаді вирішувати, кого з почестями приймати, а кого в смолі з пір'ям валяти", - пише Самооборона Обухівщини.
"Прикро, що багато людей до сих пір не цікавляться, хто може ховатися за красивою маскою і солодкими обіцянками. Прикро, що багато хто з них повелися на рекламу цього гастролера. Сьогодні чули багато різних думок з приводу скасування концерту. Але приємно також, що значна частина з розумінням поставилися до ситуації, коли дізналися про "заслуги" пана Гришка", - додали там.
"Вітаю вас, громадяни-активісти, з перемогою. Сьогодні, своїм рішенням, Обухівська районна рада підтримала звернення ГФ "Самооборона Обухівщини" про заборону концертної діяльності Гришка в комунальних установах Ради", - пише Олексій Новохатько на своїй сторінці в Facebook.


Фото: Олексій Новохатько

Нагадаємо, концерт Андрія Запорожця, який відомий як виконавець SunSay, запланований на 7 квітня у Львові, скасували через виступи громадської організації «Економічний бойкотний рух».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?