Бойовики обстріляли мирні будинки на Донбасі: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики обстріляли мирні будинки на Донбасі: з'явилися фото

Бойовики обстріляли мирні будинки на Донбасі: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР  обстріляли будинки жителів Авдіївки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку начальника ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна в Facebook.


"Сьогодні, близько 7 ранку, в будинок 44 по вулиці Лермонтова, де проживає пенсіонерка 1935 року народження, потрапила граната. В результаті вибуху пошкоджено меблі. Там же в будинку 64, де проживає пенсіонерка 1954 року народження, є пошкодження вікон від стрілецької зброї" , - пише він.


"Попередньо можна сказати - обстріл житлового сектора проводився з БМП або БМД. Жертв і постраждалих немає. На момент обстрілу жінки були в будинках. Відстані від будинків до позицій сепаратистів - 600-800 метрів. На місці працює слідчо-оперативна група Авдіївського відділення поліції", - додав Аброськін.


Фото: В'ячеслав Аброськін
Нагадаємо, наказом голови Національної поліції України Хатії Деканоїдзе, за згодою міністра внутрішніх справ України Арсенія Авакова, посаду начальника Головного управління Національної поліції в Донецькій області зайняв В'ячеслав Аброськін, якому дали спеціальне звання генерала поліції третього рангу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?