Саакашвілі виступив з черговим звинуваченням на адресу Яценюка
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі виступив з черговим звинуваченням на адресу Яценюка

Саакашвілі виступив з черговим звинуваченням на адресу Яценюка
Джерело:  online.ua

Голова Одеської обласної адміністрації  Михайло Саакашвілі  відреагував на заяву прем'єр-міністра Арсенія Яценюка про те, що одеська митниця працює неефективно і не перевиконує план.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Михайла Саакашвілі.


"У вимірі прем'єр-міністра ефективність роботи митниці, як і в СРСР, вимірюється виконанням плану, в той час як у всьому світі її ефективність характеризується швидкістю проходження контролю, часом для оформлення документів, спрощенням процедур для бізнесу та виявленням правопорушників", - підкреслив Саакашвілі .


Також він розповів, що за перші місяці 2016 року митниця в Одесі перевиконала план на 183,6 млн грн, 91,8 млн грн з яких пішли на будівництво дороги Одеса-Рені, яке почнеться на початку квітня.


"Одеська митниця зуміла довести всій Україні, що можна працювати без хабарів і на благо України, а не корупціонерів. Чому ж Арсеній Петрович так боїться вдалого досвіду реформ і наполегливо відмовляється помічати очевидний успіх", - додав Саакашвілі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Михайло Саакашвілі розповідав про свої стосунки з президентом України Петром Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?