Бойовик Гіркін поставив діагноз ДНР: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовик Гіркін поставив діагноз ДНР: опубліковано відео

Бойовик Гіркін поставив діагноз ДНР: опубліковано відео
Джерело:  Новини Донбасу

Екс-керівник бойовиків угруповання так званої ДНР  Ігор Гіркін-Стрєлков  розповів про реальний стан справ на території тимчасово окупованого Донбасу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новини Донбасу.


"Нічого хорошого там (на Донбасі, - ONLINE.UA) не відбувається. Дуже великі проблеми практично у всіх сферах життя так званих окремих районів, - розповів Гіркін.


Також він висловив своє невдоволення щодо того, що за часів, коли деяким людям не вистачає на хліб, окупаційна влада ДНР роблять для них масштабні празничні концерти.


"Знаєте, як донеччани незаможні до цього ставляться? У людей на хліб не вистачає, а їм забабахівают гігантські концерти із запрошенням артистом світового російського рівня, які приїжджають за гроші виступати. Це все в той час, коли околиці під постійними артилерійськими обстрілами і коли ні нормального соціального забезпечення, ні нормальних зарплат. Симулятор республіки імені Владислава Юрійовича Суркова ", - заявив Стрєлков.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російський фашист розвінчав бойовика Ігоря Стрєлкова-Гіркіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?