Україні дали раду про те, як треба протистояти Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Україні дали раду про те, як треба протистояти Росії

Україні дали раду про те, як треба протистояти Росії
Джерело:  apostrophe.ua

Колишній глава української греко-католицької церкви Любомир Гузар розповів як українці повинні жити в умовах  війни з Росією.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Апостроф.


"Все залежить від нас. Ми повинні стати повністю незалежними, оскільки ми були жертвами весь довгий радянський період, а раніше - російський період, коли українська мова була заборонена. Тепер ми повинні зібрати наші сили і усвідомити всю небезпеку, яку несе ця війна", - сказав Любомир Гузар.


"Те, що відбувається з боку Росії, - це не акт братства. Це ворожнеча і бажання домінувати. Росія - це не союзник, а, на жаль, ворог. Так вони самі себе піднесли і підносять", - пояснив екс-глава УГКЦ.


Також Любомир зазначив, що це показує нашому народові, що порятунок - в наших руках. Що, ми не повинні очікувати ні від Росії, ні від кого-то другого порятунку, а повинні побудувати державу власними силами.


"У нас є люди, багата країна, у нас є всі передумови, але потрібно їх використовувати", - додав Гузар.


Як повідомляв ONLINE.UA, були названі  умови завершення війни з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?