У Житомирській області невідомі підпалили будинок депутата: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Житомирській області невідомі підпалили будинок депутата: опубліковані фото

У Житомирській області невідомі підпалили будинок депутата: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

В Олевську невідомі  підпалили будинок  журналіста і депутата Житомирської обласної ради, борця з "бурштинової мафією" Олександра Ніколайчука.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата.


"Вороги знову мені спаскудили вечір. На цей раз приємний відпочинок перервав дзвінок сусідів, які повідомили про загорання будинку по вулиці Свято-Миколаївській, 57 який по праву належить мені", - розповів Ніколайчук.


Представники правоохоронних органів і ДСНС, які прибули на місце події, підтвердили, що підпал був навмисним.


"Але все-таки не розумію логіки дій ідіотів, які організували і виконали підпал будинку. Зрозумійте, негідники, постраждати міг не я, а мої сусіди!", - Звернувся до зловмисників депутат.


За словами Олександра Ніколайчука, він успадкував будинок в 2015 році, і багато впливових осіб намагалися його отримати. Депутат відстоював свою власність, а недавно виставив її на продаж.


"Не здивуюся, що це обурило тих, хто, м'яко кажучи, не хотів мені добра. Разом з тим, після ряду резонансних подій останніх днів, моя суспільно-політична і журналістська діяльність знову викликала увагу", - додав журналіст.


"Не дивлячись на пасивність всіх служб і організацій, ми йшли проти бандитської системи, і будемо йти. Я як незалежний журналіст і депутат Житомирської обласної ради завжди буду на захисті прав і свобод громадян, і ніхто ніколи мене не злякає!", - Заявив Ніколайчук.



Як повідомляв ONLINE.UA, була  пожежа на заводі залізобетонних виробів в Києві.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?