Адвокат оприлюднив нові дані щодо стану Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Адвокат оприлюднив нові дані щодо стану Савченко

Адвокат оприлюднив нові дані щодо стану Савченко
Джерело:  online.ua

Адвокат незаконно утримуваної в Росії української льотчиці і нардепа  Надії Савченко  Марк Фейгін розповів про стан Савченко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Марка Фейгіна.


"Тільки що подзвонив глава ОНК (громадської спостережної комісії, - ONLINE.UA) по Ростовській області Леонід Петрашіс. Він вийшов від Савченко. Сказав, що Надія в задовільному стані. Планує брати участь в суді 9 березня", - розповів Марк Фейгін.


"Також сьогодні її відвідав священик. Просив не голодувати. А вчора у в'язниці по черзі були керівник главку ФСВП по Ростовській області, прокурор і місцевий омбудсмен", - додав він.


У той же час Євросоюз виступив з вимогою негайного звільнення ув'язненої.


"Повідомлення про сухе голодування Надії Савченко надзвичайно тривожні. Європейський Союз продовжує закликати до негайного звільнення Надії Савченко", - зазначив представник з питань зовнішньої політики і політики безпеки Брюсселі.


"Європейський Союз підкреслює, як це було в попередніх випадках, що Росія несе відповідальність за здоров'я, благополуччя і дотримання прав людини всіх осіб, які утримуються під вартою", - також значиться в заяві.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Москві біля будівлі ФСБ співробітники правоохоронних органів  затримали трьох учасників мітингу на підтримку Надії Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?