Росіяни дорого заплатять за своє схиляння перед Путіним - журналіст
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіяни дорого заплатять за своє схиляння перед Путіним - журналіст

Росіяни дорого заплатять за своє схиляння перед Путіним - журналіст
Джерело:  Ехо Москви

Сотні москвичів, які принесли квіти на могилу радянського диктатора Йосипа Сталіна у день його смерті, підтверджують тезу про неминучу жорстоку розплату, яка очікує Росію.
Таку думку висловив відомий журналіст Євген Кисельов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Эхо Москвы».
«Німецький народ дуже дорого заплатив за те, що почав поклонятися Гітлеру, пішов за ним. Радянський народ теж дуже дорого заплатив за те, що багаторазово довірявся Леніну, Сталіну та їх спадкоємцям», - нагадав він.
Також журналіст підкреслив, що за довіру своїм вождям Радянський Союз заплатив «десятками мільйонів жертв громадянської війни, колективізації, Голодомору, Великого Терору, катастрофи 41-го, військових перемог, шлях до яких щедро стелили тілами вбитих солдатів - баби нових народять! - щоб штурмом взяти чергове місто до чергового пролетарського свята, депортацій цілих народів і наступного, післявоєнного витка сталінських репресій ... І так далі - аж до афганської авантюри, жертви якої - лише крапля в морі загублених життів, понівечених доль, принижених і ображених».
«Росіяни, що поклоняються Сталіну і шлють прокльони на адресу Горбачова, я впевнений, рано чи пізно дорого заплатять і за цю хулу, і за квіти на могилу генералісимуса, і за 86 чи скільки там відсотків на підтримку Путіна. Згадайте моє слово», - резюмував Кисельов.
Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, соцмережі прокоментували  поклоніння москвичів перед Сталіним: «він ще не вмер, померли вони».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?