Скандал у Кабміні: чиновник поставив геїв в один ряд з педофілами
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал у Кабміні: чиновник поставив геїв в один ряд з педофілами

Скандал у Кабміні: чиновник поставив геїв в один ряд з педофілами

Президент Всеукраїнського благодійного фонду "Сім'я" Адріан Буковинський, який був призначений урядовим уповноваженим з питань сім'ї та сімейних цінностей, виявився в центрі великого скандалу після своїх слів пр о геїв та лесбійок, які «є ланками одного ланцюга» з педофілами, некрофілами і зоофілами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані соцмереж.
«Суспільству нав'язують антинорми, нас готують до їх прийняття. Очікується, що суспільство змінить свій погляд на ці питання. Зараз на цьому етапі ми дискутуємо про права геїв і лесбіянок. Але потрібно говорити і про інші персонажі гендерного спектру - педофілів, некрофілів, зоофілів тощо. Це все ланки одного ланцюга", - заявляв Буковинський на конференції в 2013 році.
Після скандалу, який вибухнув після публікації цих висловлювань, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив провести відкритий конкурс на посаду урядового уповноваженого з питань сім'ї із залученням вчених, представників громадських, правозахисних і релігійних організацій, представників профільних міністерств і відомств.
За словами міністра Кабінету міністрів Анни Онищенко, відповідне рішення буде винесено на найближче засідання Кабміну.
Водночас міністр зазначила, що стосовно Буковинського зараз проводиться спецперевірка.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше в центрі Києва провели експеримент щодо реакції звичайних людей на гей-пари.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?