Як в ДНР привітали "воїнів і трудівниць тилу": фото нової пропаганди з Донецька
Категорія
Україна
Дата публікації

Як в ДНР привітали "воїнів і трудівниць тилу": фото нової пропаганди з Донецька

Як в ДНР привітали "воїнів і трудівниць тилу": фото нової пропаганди з Донецька
Джерело:  ostro.org

Ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко привітав жінок окупованих районів Донбасу зі святом 8 березня численними білбордами на вулицях Донецька.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ОстроВ".
«Любі жінки, ми пишаємося вами і дякуємо за вашу сумлінну працю і самовіддане служіння Батьківщині. Особливу вдячність ми висловлюємо нашим шановним жінкам-ветеранам, учасницям Великої Вітчизняної війни, а також героїням наших днів, жінкам-воїнам і трудівницям тилу, які билися за свободу і незалежність ДНР. Низький вам уклін за мужність, відвагу, жертовність і патріотизм, за те, що в найважчі хвилини надихали нас на ратні подвиги і героїчні вчинки", - йдеться в привітанні.
Також в Донецьку вивісили рекламні щити і білборди з привітаннями так званого мера міста Ігоря Мартинова.
Крім того, підприємство "Донелектроавтотранс" до свята спеціально розробило дизайн для проїзних квитків в міському громадському транспорті.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше в своєму поздоровленні Захарченко зізнався, що бере приклад із жінок.






Фото: "ОстроВ".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?