На кордоні з Кримом сталася стрілянина: стали відомі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

На кордоні з Кримом сталася стрілянина: стали відомі подробиці

На кордоні з Кримом сталася стрілянина: стали відомі подробиці

Співробітник Національної поліції України роти "Херсон" стріляв

 в учасника акції "блокади Криму" для припинення протиправних дій.


Про це заявили в прес-службі головного управління Нацполіціі в Херсонській області, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


Як пояснили в поліції, 8 березня о 02:20 до чергової частини Каланчацького відділення поліції надійшла інформація про жінку, яка просила допомоги в конфлікті з активістами-учасниками "блокади Криму" у КПВВ "Каланчак". По приїзду поліції, один з активістів направив на правоохоронця пістолет.


"Згідно ст 46 Закону України "Про Національну поліцію", співробітник поліції попередив правопорушника вголос про можливе застосування зброї і зробив постріл вгору. Останній не припинив протиправних дій, після чого поліцейський був змушений застосувати зброю і зробив постріл в праву ногу активістові", - прокоментували подію співробітники правоохоронних органів.


Пораненого чоловіка доставили в Каланчацьку центральну районну лікарню. Лікарі називають його стан задовільним.


Пістолет з місця події відправлений на експертизу, у даній справі призначено службове розслідування.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Києві зі стріляниною напали на посольство Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?