Москвичі звернулися до Савченко і побажали поганого Путіну: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Москвичі звернулися до Савченко і побажали поганого Путіну: з'явилося відео

Москвичі звернулися до Савченко і побажали поганого Путіну: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У Міжнародний жіночий день  група активістів зібралася на Тріумфальній площі в Москві  і записала звернення до Надії Савченко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал російського журналіста і блогера Олександра Сотника.


"Життя в нашій країні, в Росії, не цінується. Тому, я вважаю, потрібно жити на зло цьому упирю", - сказала одна з активісток.


"Хочеться, щоб ти, Надя, швидше виявилася на Україні... в Україні! - Поправився інший активіст, - Щоб швидше Путін здох, хоча це вже, перепрошую, неполіткоректно".


"Прости, Надя, прости! У цій країні немає справедливості. Феміда облажалася. Мені соромно", - додав ще один мітингувальник.


Пізніше 35-ти учасників мирної акції біля станції метро "Маяковська" забрали співробітники правоохоронних органів.



Як повідомляв ONLINE.UA, офіційний представник МЗС Росії  Марія Захарова на заклик Держсекретаря США Джона Керрі відпустити Савченко  відповіла про відсутність уваги США до розслідування обставин смерті журналістів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?