Оприлюднено нові дані за станом здоров'я Савченко: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Оприлюднено нові дані за станом здоров'я Савченко: опубліковано відео

Оприлюднено нові дані за станом здоров'я Савченко: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Утримувана на території Росії за сфальсифікованими звинуваченнями українська льотчиця і нардеп  Надія Савченко  не скаржиться на умови перебування в слідчому ізоляторі.


Про це розповіла член громадської спостережної комісії в Ростовській області Росії Валентина Череватенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112.ua.


"З боку Надії скарг на умови утримання не було. Камера, в якій вона міститься, (розрахована) на двох осіб, при цьому Надія міститься там одна. Є, відповідно, ліжко, стіл, стільці, полиці, на яких я бачила предмети, належні їй. Вона займається творчістю, багато пише і працює... Є телевізор", - повідомила Череватенко.


Також правозахисниця додала, що Савченко ретельно готується до судового засідання, яке призначене на 9 березня, і збирається в своєму заключному слові згадати і Тараса Шевченка, у якого 9 березня День народження.



Як повідомляв ONLINE.UA, в Москві затримали групу активістів, які організували  акцію на підтримку Надії Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?