Не вбивайте жінку: опубліковано відео сильного звернення до Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Не вбивайте жінку: опубліковано відео сильного звернення до Путіна

Не вбивайте жінку: опубліковано відео сильного звернення до Путіна
Джерело:  YouTube

Президенту Росії Володимиру Путіну варто негайно звільнити колишню військову льотчицю, народного депутата України Надію Савченко.

З таким зверненням виступив народний артист Росії, композитор і режисер Володимир Назаров, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео з youtube.


Артист нагадав, що саме Путін 2004 року присвоїв йому звання Народного артиста, «і тоді в страшному кошмарі я не міг уявити, що в 2016 году я буду просити вас не вбивати жінку — не вбивати Надію Савченко, не вбивати бойового офіцера, вся провина якого лише в тому, що вона чесно служила своїй батьківщині Україні".

Він закликав президента РФ поставитись до Савченко з повагою.

"Ви любите підкреслювати, що існує честь офіцера. Так поважайте свого ворога. Весь світ знає, що ви створили таку судову систему, за якої жоден суддя, жоден прокурор, навіть просто міліціонер нічого не зробить без команди згори, без вашої, Володимир Володимирович, команди", — зазначив артист.


Назаров також вимагає негайного звільнення Савченко.

"Не дай Бог, Надія Савченко помре — розгориться така пожежа, що мало не покажеться. Пожежа на десятиліття. І будуть гинути і українські, і російські хлопчаки. Я розумію, вам їх не шкода, але їх шкода мені, і мільйонам батьків і матерів шкода своїх синів, які будуть гинути заради ваших амбіцій", — сказав він.



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Києві відбулася акція на підтримку Савченко, учасники якої передали петицію до президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?