У Москві затримали українських нардепів, що летіли до Савченко: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Москві затримали українських нардепів, що летіли до Савченко: опубліковані фото

У Москві затримали українських нардепів, що летіли до Савченко: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Народних депутатів України, які летіли на суд до українки Надії Савченко, не пустили на авіарейс з Москви.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter адвоката Савченко Миколи Полозова.

"Депутів від «Батьківщини», які летіли на суд до Надії, затримали у аеропорту Москви і відпустили лише після вильоту рейсу", — написав він.

У той же час народний депутат Олена Шкрум на своїй сторінці у Facebook підтвердила цю інформацію, зазначивши, що "є команда нас не пускати".


Пізніше на сторінці нардепа Олександра Рябчина у Twitter з'явилися фотографії з Москви. На знімках - сам Рябчин з колегами-депутатами Оленою Шкрум та Іваном Крулько.



Крім того, Рябчин повідомив, що російська влада не стала затримувати мати Надії Савченко: «Маму Наді не тронули, і вона з консулами вже у дорозі. Вилітаємо наступним рейсом і намагатимемось дістатися на суд».


За словами депутата, його з колегами «затримали на паспортному контролі, аби ми не встигли сісти на ростовський рейс».



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, сьогодні, 9 березня, в суді очікується останнє слово Надії Савченко, а також дата оголошення вироку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?