Представлена індукційна піч компактних розмірів
Категорія
Технології
Дата публікації

Представлена індукційна піч компактних розмірів

Представлена індукційна піч компактних розмірів
Джерело:  3dnews.ru

На торговій виставці International Home & Hardwares Show компанія Panasonic представила індукційну піч Countertop Induction Oven розміром із мікрохвильову піч.
Приготування їжі на індукційній плиті викликає захват у початківців кухарів: немає необхідності в попередньому нагріванні, процес приготування швидше і безпечніше, ніж при використанні звичайних пальників.


Змінний електричний струм пропускається через мідний провід під контейнером для приготування їжі, створюючи електромагнітне поле, яке нагріває феромагнітний диск дна ємності і їжу. Це надзвичайно ефективний і швидкий спосіб приготування їжі: він споживає менше енергії і не потребує тривалого часу попереднього нагрівання.


Однак індукційна піч займає досить багато місця на кухні, що не дуже практично, особливо в невеликому приміщенні. У цьому питанні може допомогти новітня розробка Panasonic - компактна індукційна піч Countertop Induction Oven (CIO) розміром з мікрохвильову піч. Пристрій було продемонстровано на торговельній виставці International Home & Hardwares Show, яка стартувала в суботу в Чикаго. Новинка поєднує в собі запатентовані технології індукції і подвійного використання інфрачервоного нагрівача.



Panasonic сподівається, що її пристрій матиме великий вплив на ринок домашнього приготування. Піч CIO поставляється з внутрішньої плитою, яка нагрівається до різних температур для різних типів їжі, що готується.


Індукційна плита Panasonic CIO надійде в продаж в жовтні цього року. Її ціна, за даними ресурсу CNet, складе близько $600.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?