Моя задача була - проводити вогневу розвідку: СБУ виклала відео із зізнаннями бойовика
Категорія
Україна
Дата публікації

Моя задача була - проводити вогневу розвідку: СБУ виклала відео із зізнаннями бойовика

Моя задача була - проводити вогневу розвідку: СБУ виклала відео із зізнаннями бойовика
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на якому затриманий СБУ бойовик із Донбасу розповідає, як вступив до лав сепаратистів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Службу безпеки України.
"На Донбасі СБУ затримала бойовика «козацького» угруповання терористів", - йдеться в повідомленні.
Затриманий бойовик розповів, як потрапив в батальйон і як вибирався в Дніпропетровськ.
"У зв'язку з військовими подіями в ЛНР постійної роботи не було і я перебивався підробітками. У березні 2015 за порушення комендантської години був забраний патрулем "казачого" батальйону Всевеликого війська Донського", - говорить бойовик.
"Там мене протримали півтора місяці, а потім почали задіювати в господарських роботах і ставили в наряди. Після цього мені видали автомат і разом з іншими я пройшов військове навчання", - додав він.
"Нас кілька разів вивозили на полігон в районі Дебальцевого. Завдання нашого підрозділу була така: проводити вогневу розвідку", - розповів затриманий.
"Потім я почав шукати, через кого зробити документи для повернення в Дніпропетровськ. Через знайомих батьків мені доставили підроблений паспорт громадянина України, з яким мене затримали", - додав він.
"Я звертаюся до своїх знайомих в ЛНР, які служать в народній міліції: складіть зброю, повертайтеся додому в Україну, повинен бути мир на нашій землі", - звернувся він до сепаратистів.


Нагадаємо, депутати Луганської обласної ради придумали обхідний шлях, який дозволив їм прийняти резолюцію і закликати на територію України російську допомогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?