Сепаратист Губарєв розповів, хто привіз в Україну «Новоросію»
Категорія
Україна
Дата публікації

Сепаратист Губарєв розповів, хто привіз в Україну «Новоросію»

Сепаратист Губарєв розповів, хто привіз в Україну «Новоросію»
Джерело:  Четверта влада

Один з перших учасників "русской весны" 2014 року в Донецьку, так званий "народний губернатор" Донецької області Павло Губарєв розповів, що антиукраїнським повстанням керували з Росії.
Про це він заявив в інтерв'ю для газети "Новоросія", яка видається на території окупованого проросійськими бойовиками Донбасу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Четверту владу.
Губарєв розповів, що сепаратистський заколот був під контролем зовнішніх сил, і що ці ж сили можуть в майбутньому призвести до повторення повстання і в інших південних містах України.
"Я можу сказати одне - як тут, так і там, не можна розраховувати на регіональні, муніципальні еліти. Ми проводили аналіз і зробили висновок, що не можна спиратися на еліти окупованої Новоросії, не вийде. Опора буде знову виставлена ​​за принципом: підтримка широких народних мас і залучення організуючої сили ззовні. Як у нас було: Безлер приїхав, потім Стрєлков", - пояснив "народний губернатор".
"Тому, думаю, що перш за все спиратися доведеться на ту ж вічову демократію, на думку широких народних мас, які повинні будуть вийти на вулицю. Необхідно буде привнести цим масам організуючу силу. Виходячи з того, що та організуюча сила сидить по тюрмах, то немає іншого виходу, ніж привнести цю структуру ззовні", - додав Губарєв.
Крім іншого, Павло Губарєв також звинуватив "главу Ради безпеки" ДНР і ватажка банди «Восток» Олександра Ходаковського в спробах задушити "російську весну" в самому її зародку, а також в арешті Губарєва 6 березня 2014 року.
Інтерв'ю опубліковано в сепаратистській газеті "Новоросія" за 3 березня 2016 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше колишня студентка Луганська, яка стала очевидцем початку окупації міста, розповідала про "русскую весну".




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?