У Європі назвали терміни скасування віз для українців
Категорія
Україна
Дата публікації

У Європі назвали терміни скасування віз для українців

У Європі назвали терміни скасування віз для українців

На початку літа буде винесено рішення про  безвізовий режим  Грузії та Євросоюзу, після чого буде подано пропозицію про скасування віз для українців.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Європейську правду.


"Все буде готово (для відміни віз для громадян Грузії) на початку літа. Як визнаєте, прийняття цього рішення забирає два-три місяці... Оскільки ми запустили процедуру, ми очікуємо, що вкладемося в цей термін", - розповів європейський комісар з питань міграції Дімітріс Аврамопулос.


"Що стосується України - то, що вона робить, робиться дуже позитивному напрямку... Ми працюємо над тим, щоб подати також законодавчу пропозицію про скасування віз для України. Ми очікуємо, що в наступному місяці Україна приєднається до списку", - також додав комісар.


Таким чином, вже влітку 2016 Україна зможе приєднатися до Грузії.


Як повідомляв ONLINE.UA, посол Польщі в Україні Генрик Літвін розповідав, що  безвізовий режим з Україною  буде введений не пізніше початку 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?