На Донбасі пояснили, що стримує Путіна від наступу
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі пояснили, що стримує Путіна від наступу

На Донбасі пояснили, що стримує Путіна від наступу
Джерело:  censor.net.ua

Без введення додаткових регулярних військ з Росії будь-який масштабний наступ  проросійських бойовиків  приречений на провал.


Про це розповів голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Цензор.НЕТ.


"Хочу в черговий раз сказати: сьогодні українське військо зовсім інше. Наші генерали навчилися воювати, приймати рішення, не озираючись. Розуміють, що і куди. Сьогодні ми чітко можемо дати "по зубах". Без введення мінімум 50 тис регулярних військ з Рашки широкомасштабний наступ для них буде провальним", - сказав Жебрівський.


"Поки санкції ніхто не буде знімати. Путін розуміє, що в разі введення тих 50 тис в Україні, вони будуть ще жорсткіше. Тоді їх економіка дійсно впаде. Крім того, ми ж прекрасно розуміємо, що всі транзакції, рахунки чітко відстежуються", - додав глава ВГА Донецька.


"Можна приховати до мільйона, розбивши на частини. Але мільярди ніяк. Так загроза позбутися фінансового ресурсу, "нажитого непосильною працею", плюс повна блокада в світі, є для Путіна стримуючими факторами", - пояснив Павло Жебрівський.


Як повідомляв ONLINE.UA, Жебрівський розповідав, що незабаром  Україна зможе повернути контроль над Донбасом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?