У Росії образилися на Савченко і розповіли про її здоров'я
Категорія
Україна
Дата публікації

У Росії образилися на Савченко і розповіли про її здоров'я

У Росії образилися на Савченко і розповіли про її здоров'я
Джерело:  online.ua

У Росії відмовилися пускати українських лікарів до незаконно утримуваної на території Росії української льотчиці і нардепу  Надії Савченко.


Про це в розмові з главою Міністерства закордонних справ України Павлом Клімкіним розповів глава МЗС РФ Сергій Лавров, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МЗС Росії.


У відповідь на прохання пустити медичних працівників з України до Савченко, Клімкін отримав відповідь, що суддя Донецького міського суду, де розглядається кримінальна справа щодо утримуваної, була готова надати українським медикам доступ до підсудної вже 9 березня.


"Однак зухвала поведінка Н.Савченко в ході проведеного в той же день судового засідання і її образливі висловлювання на адресу суду змінили ситуацію, зробивши неможливим здійснення такого візиту", - сказано в повідомленні МЗС.


Через це було прийнято рішення про скасування всіх відвідувань до дати оголошення вироку, - 21 березня.


"Що стосується здоров'я Савченко, про яке останнім часом не перестають турбуватися українські та західні політики і журналісти, то воно не викликає побоювань. Савченко почувається нормально, займається фізкультурою. Вона знаходиться під постійним наглядом російських лікарів", - також повідомили в МЗС.


Як повідомляв ONLINE.UA, з'явилося відео  виконання Надією Савченко гімну України  в залі суду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?