Відомий українсько-російський співак відвідав ДНР: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Відомий українсько-російський співак відвідав ДНР: опубліковано відео

Відомий українсько-російський співак відвідав ДНР: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Українсько-російський співак Джанго виступив для поранених бойовиків, які проходять курс лікування в "Республіканському травматологічному центрі", в окупованому Донецьку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео "Міністерства інформації ДНР" в YouTube.
"Сьогодні, 9 березня, за підтримки кінотеатру "Кінокульт", сюди приїхав Джанго з нашою донецькою групою. Вони подарували свято, невелике диво для лікарів і для військових поранених, які тут лежать і намагаються впоратися зі своїми хворобами, які наздогнали їх під час військових дій, що проходять на Донбасі", - йдеться в повідомленні.
"Спасибі величезне Джанго за те, що він робить такі справи і не забуває нас. Ми будемо його чекати знову і знову", - подякували співакові.
Генеральний директор ГУК "Донецьквідеопрокат" також подякував організаторам і самому співакові, що піднімають бойовий дух бійців.
Співак почав виступ із привітання жінкам.
"Дорогі жінки, вас я хочу привітати з жіночим святом. Воно було вчора, але вчора ми були в Луганську і вітали там. Бажаю, щоб поруч з вами завжди були справжні чоловіки, на яких ви могли спертися, і за якими ви будете почуватися, як за кам'яною стіною", - сказав він.
Після виступу директор "Республіканського травматологічного центру", де проходив захід, висловився від імені колективу з вдячністю.


Нагадаємо, з'явилися нові фото з міста Ма'рїнка, яке відноситься до "сірої зони" Донбаса і розташоване під Донецьком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?