Савченко розповіла, чи готова вона очолити нову політсилу
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко розповіла, чи готова вона очолити нову політсилу

Савченко розповіла, чи готова вона очолити нову політсилу
Джерело:  online.ua

Українська льотчиця і народний депутат  Надія Савченко розповіла, що якщо потрібно буде, то вона очолить нову політсилу і їй все одно, як виконувати свій обов'язок перед українським народом: на полі бою або президентом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Надії, яке підготував і опублікував журналіст Аркадій Бабченко на сторінці в Facebook.
Світлана Бабійчук-Глушенок з Києва запитала, чи готова Савченко очолити нову політсилу:
"- Коли Надя повернеться, вона буде шокована невідповідністю того, за що вона боролася, і того, що побачить. Адже по суті нічого в українському політикумі не помінялося. Чи готова вона очолити нову політсилу.
- Я не сліпа і не дурна. І так все бачу. Якщо це треба буде українцям - то готова".
"Надія, погодилися б Ви увійти в передвиборний список Тимошенко, якби знали, що в той час, як Ви воювали на фронті, її дочка святкувала нове весілля в розкоші на Олімпійському в Києві?" - запитує Дмитро Попов з Києва.
"Найменше мене цікавить особисте життя Тимошенко. Є питання і важливіші", - відповіла Савченко.
Бабченко виділив два питання, які зустрічалися дуже часто.
"Чи збираєтеся Ви балотуватися в Президенти (від українців)?
- Українці, а вам я президентом потрібна? Якщо скажете, що потрібно, то буду! Мені все одно, як виконувати свій обов'язок перед українцями, або на полі бою, або президентом", - пише Надія.
"Чи зможете Ви пробачити коли-небудь нас (від росіян)?
- Я на вас зла не тримаю", - запевняє Савченко.
Також було опубліковано цікаве запитання без підпису.
"Мені цікаво знати, як Надюша СЬОГОДНІ бачить Росію. Адже поки вона росла - це була просто сусідня країна, що не викликає особливих емоцій, потім - війна і ненависть, ясна річ. Сьогодні - Росія тюремник і в той же час середовище, в яке Надя занурена ось уже два роки.
- Я Росію раніше ніколи не бачила і зараз через ґрати не бачу і бачити не хочу!" - відповіла Савченко.
Нагадаємо, Савченко на прохання президента України Петра Порошенка припинила сухе голодування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?