Шахтар - Андерлехт: анонс, прогноз, де дивитися матч 1/8 фіналу Ліги Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шахтар - Андерлехт: анонс, прогноз, де дивитися матч 1/8 фіналу Ліги Європи

Шахтар - Андерлехт: анонс, прогноз, де дивитися матч 1/8 фіналу Ліги Європи
Джерело:  online.ua

У четвер, 10 березня, донецький "Шахтар" зіграє перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи проти бельгійського "Андерлехта". ONLINE.UA проведе онлайн-трансляцію матчу, починаючи з 20:00.
АНОНС
Після упевненої перемоги над "Шальке" в 1/16 фіналу"Шахтар" отримав непоганий жереб. Королівський клуб хоч і найтитулованіший в Бельгії, але в нинішньому сезоні не блищить.
На вихідних обидві команди провели матчі в чемпіонатах. "Шахтар" переграв "Ворсклу" (3: 1), а "Андерлехт" поступився на виїзді "Мускрон" (1: 2).
Мірча Луческу не зможе розраховувати на Тараса Степаненка, який відбуває одноматчеву дискваліфікацію, і бразильця Фреда. Також не зіграють Марсіо Азеведо і Дентіньо, які відновлюються після травм.
У лазареті гостей перебувають Лейя-Ісеки, Обрадович і Хассан. Не зіграє проти віце-чемпіона України і Леандер Дендокер.
ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ
"Гірники" є фаворитом майбутньої дуелі. На перемогу "Шахтаря" приймаються ставки з коефіцієнтом 1,65. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,80. А на перемогу "Андерлехта" пропонується коефіцієнт 5,50.
На прохід "Шахтаря" в чвертьфінал пропонується коефіцієнт 1,47, тоді як на вихід бельгійців - 2,66.



Передматчеве тренування "Шахтаря" (фото ФК "Шахтар")
ДЕ ДИВИТИСЬ
Матч "Шахтар" - "Андерлехт" транслюватиметься в ефірі телеканалів "Україна" та "Футбол 1".
СЛОВО ТРЕНЕРУ
Мірча Луческу, головний тренер "Шахтаря": "Багато іноземців у складі" Андерлехта ". У них була раніше нестабільність, то хороші результати, то не хороші. "Андерлехт" - це добре організована команда, в якій багато силових гравців. Є швидкі, технічні гравці. І вони на протязі всієї гри підтримують дуже високий темп. Цю команду не просто взяти. Вони грають в активному пресингу, але в той же час пропускають дуже багато технічних помилок. Буде складна гра. "Андерлехт" не дуже добре зіграли в останньому турі. І настрій "Шахтаря" краще, ніж у них".
Бесні Хасі, тренер "Андерлехта": "Ми постаралися проаналізувати останній матч, який програли. Не так багато було часу у нас, щоб підготуватися до гри з "Шахтарем". Подивимося, яка в нас буде реакція в цій грі. Але ми подивилися останні гри "Шахтаря" і розуміємо, що ця команда - фаворит... Для мене честь грати проти Луческу. Цей тренер, відомий всьому світу, довів свою ефективність на чемпіонатах різних рівнів".



Передматчеве тренування "Андерлехта" (фото ФК "Шахтар")
СУДДІ
Зустріч на "Арені-Львів" буде обслуговувати португальська суддівська бригада на чолі з Артуром Діашом.
Арбітр матчу - Артур Діаш (Португалія)
Асистенти - Бертіну Міранда, Руй Тавареш (обидва - Португалія)
Додаткові помічники - Жоау Піньєйру, Косме Машаду (обидва - Португалія)
Четвертий арбітр - Бруну Родрігеш (Португалія)
Суддівський спостерігач - Бертран Лайек (Франція)
СТАТИСТИКА
Раніше "Шахтар" і "Андерлехт" не зустрічалися. Однак шляхи "Шахтаря" неодноразово перетиналися з іншим топ-клубом Бельгії "Брюгге", та й бельгійці не один матч зіграли проти команд з України.
"Шахтар" проти Бельгії: 8 матчів - 2 перемоги, 5 нічиїх і 1 поразка. Різниця м'ячів - 13: 8. Всі матчі "Шахтар" провів з "Брюгге".
"Андерлехт" проти України: 6 матчів - 5 перемог, 1 поразка. Різниця м'ячів - 15: 8. Тричі бельгійці обігравали "Динамо" і ще двічі переграли "Ворсклу". Єдиної поразки Королівський клуб зазнав від "Динамо".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?