Фейгін пояснив, звідки отримав «листа Порошенка»: соцмережі іронізують
Категорія
Україна
Дата публікації

Фейгін пояснив, звідки отримав «листа Порошенка»: соцмережі іронізують

Фейгін пояснив, звідки отримав «листа Порошенка»: соцмережі іронізують
Джерело:  online.ua

Адвокат Надії Савченко Марк Фейгін заявляє, що лист нібито від президента України Петра Порошенка його підзахисній прислали від імені Адміністрації президента.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на коментар юриста Українській правді.
За його словами, він отримав дзвінок з генконсульства України про те, що буде відповідний лист.
«Мені подзвонив генконсул Москаленко і повідомив, що має бути лист від Порошенка. Після цього я отримав цей документ. Там була контактна особа, але я поки не готовий про це говорити, вони повинні розібратися у себе всередині», - заявив Фейгін.
«Але це все було підроблене, безсумнівно. І цього не відбулося без участі спецслужб Російської Федерації», - додав він.
Крім того, Фейгін повідомив, що Савченко ще не знає про підроблений «лист» президента.
«Ми передамо зміст (Савченко про автентичність листа - ред.) буквально сьогодні, може завтра. Це до неї буде доведено», - заявив Фейгін в коментарі 112.ua.
Водночас захисник підкреслив, що на рішення Савченко припинити голодування вплинули як лист глави держави, так й інші звернення.
"Вона припинила сухе голодування, але, я підкреслюю, не тільки цей лист став підставою для припинення голодування. І ряд інших листів і звернень, яких я приніс досить багато сьогодні. Тож це не єдине звернення, було і звернення матері, сестри, було багато чого ще", - додав адвокат.
Тим часом соцмережі щосили потішаються над скандалом навколо цієї підробки.
Зокрема, відомий блогер Антон Ходза написав короткий анекдот на цю тему: «Хто вам передав лист Савченко від Порошенка? - Ну я гуляв в Московському ботсаду, до мене підійшов чоловік з барсеткою, представився Віталієм».
Інший блогер під ніком Feldman пожартував: «Я адвокат Фейгін, я вам лист приніс, од вашого президента! Але я вам його не покажу, він підроблений».


Відомий журналіст Олег Кашин прокоментував події коротко: «Треш-шапіто «Марк Фейгін".
Юрій Момотов впевнений, що «після таких косяків Фейгін вже не адвокат, а клоун голімий».


А Лев Шаварський обурився: «П ****ц, гебешні тупі упирі підробили лист Порошенка з проханням припинити голодування і передали його Савченко. Які ж вони мерзоти, пекло!».
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мікроблозі адвоката був викладений пост про те, що Порошенко запропонує Савченко посаду міністра в силовому блоці, але пізніше це повідомлення щезло.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?