З дуба впали: ветерана "Шахтаря" шокували ціни на футболки збірної України
Категорія
Спорт
Дата публікації

З дуба впали: ветерана "Шахтаря" шокували ціни на футболки збірної України

З дуба впали: ветерана "Шахтаря" шокували ціни на футболки збірної України
Джерело:  Експрес

Екс-голкіпер донецького "Шахтаря" і збірної України Юрій Вірт обурений ціною за футболку збірної України, яку напередодні представили в ФФУ. Він вважає, що 1890 гривень - це надмірно висока ціна для українців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на газету "Експрес".
"Вони там що, з дуба впали. Як в Україні при пенсії 35-40 євро і зарплаті 150-200 просити за футболку такі гроші? Невже фірма, яка шиє форму, і ФФУ, яка її буде продавати, не орієнтуються в українських реаліях. З такою ціновою політикою нашу збірну на Євро-2016 вболівальники будуть підтримувати в чому завгодно, але тільки не в формі збірної", - заявив Вірт.
Голкіпер вважає, що такі ціни цілком прийнятні для Європи, де люди отримують близько 3 тисяч євро на місяць.
"З такою зарплатою можна собі дозволити футболку придбати. І європейці їх купують, щоб бути разом з командою", - зазначив Вірт.
Нагадаємо, що збірна України в червні зіграє на Євро-2016. Українські футболісти почнуть турнір 12 червня матчем з Німеччиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?