Напад на інкасаторів в Одесі: опубликовані нові подробиці і фото
Категорія
Події
Дата публікації

Напад на інкасаторів в Одесі: опубликовані нові подробиці і фото

Напад на інкасаторів в Одесі: опубликовані нові подробиці і фото
Джерело:  Думська

Розбійний напад озброєних бандитів на інкасаторьский автомобіль

 у центрі Одеси стався під час зупинки машини біля одного з магазинів, коли співробітники вийшли забирати гроші, зароблені протягом дня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Думскую».

Як стало відомо журналістам, інкасаторський мікроавтобус зупинився біля машини і робітники пішли за грошима. У цей момент до авто підійшли двоє людей і розстріляли водія.

Коли інкасатори вибігли з магазину, злочинці закрилися у машині, почалася стрілянина. Одна з куль потрапила у бандита, який, очевидно, стояв «на стрьомі».

За офіційними даними одеської поліції, гроші у результаті нападу викрадені не були.

«Вбито водія інкасаторів і нападника. Один інкасатор поранений. Нападник, ймовірно, був один. Гроші на місці», — заявив очільник Одеської поліції Георгій Лорткіпанідзе.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA,  перестрілка сталася у центрі Одеси  — на розі Книжкового провулку та вулиці Преображенської.









Фото:  Думская

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?