Соцмережі посміялися над словами Обами про «не такого тупого Путіна"
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі посміялися над словами Обами про «не такого тупого Путіна"

Соцмережі посміялися над словами Обами про «не такого тупого Путіна"
Джерело:  BBC

Соцмережі підірвали слова президента США Барака Обами про президента Росії Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.
Нагадаємо, Обама негативно відповів на питання, чи вважає він дурним свого російського колегу Володимира Путіна.
За словами американського президента, Путін вкрай зацікавлений в тому, щоб виглядати рівноправним партнером США, оскільки він "не такий вже дурень". Обама нагадав, що російська економіка скорочується вже третій рік поспіль.
"Він розуміє, що позиції Росії в світі суттєво похитнулися. І один тільки факт вторгнення в Крим або спроби підтримати режим Асада не повернуть його в гру", - заявив президент США.
Над фразою, що Путін "не такий вже дурень" посміялися користувачі соцмереж.
"Обама не вважає Путіна повним дурнем. - Він е ** утий, Володимир Путін, щоб ви зрозуміли, - зазначив американський президент", - пише Санкционный фрукт в Twitter.



"Росії з Путіним казково пощастило. Країна в повній * опе через те, що він не зовсім дурний. А уявляєте наслідки, якби він був зовсім ...?" - написав у соцмережі Барон Мюнхгаузен.



Нагадаємо, в розслідуванні смерті екс-міністра друку Росії з'явилися нові деталі. Як з'ясували американські фахівці, на тілі Михайла Лесина виявлені сліди травм. Однак, як підкреслюється, робити висновки про характер смерті поки передчасно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?